Διακοπές σε τροχόσπιτο...εναλλακτικό, άνετο και φυσικά απόλυτα χαλαρωτικό

Posted by Despoina Katsoula 25/07/2019 0 Comment(s) Με τη ματιά της μαμάς,

Έχουμε φτάσει στα μισά του καλοκαιριού και ίσως κάποιοι να έχουν πάει ήδη διακοπές, άλλοι να είναι διακοπές και κάποιοι άλλοι (καλή ώρα!) να ετοιμάζονται για λίγες διακοπές και χαλάρωση.

  Πάντα οι διακοπές ήταν μια διαδικασία που με προβλημάτιζε. Ειδικά με τα παιδιά, μου ήταν πάντα δύσκολο να αποφασίσω ποιες διακοπές είναι οι ιδανικές. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ακόμα και όταν έχουν μεγαλώσει λίγο και έχεις ξεφύγει από το μωρό, και πάλι οι διακοπές είναι θέμα. Θέλουν να είναι συνέχεια στην παραλία, όταν κουράζονται γκρινιάζουν με το παραμικρό και μέχρι να φτάσεις στο δωμάτιο ή διαμέρισμα που μπορεί να μένετε μπορεί να σας έχει ακούσει όλη η γύρω περιοχή.

 

  Θα σας αποκαλύψω όμως ποιος είναι ο στόχος μου για μελλοντικές διακοπές και ελπίζω να τον υλοποιήσω μέσα στα επόμενα χρόνια: διακοπές σε camping με τροχόσπιτο. Αυτές τις διακοπές πραγματικά τις ονειρεύομαι. Χαλαρές, ελεύθερες, διακοπές που είσαι όλη την ημέρα με το μαγιό και η θάλασσα είναι μόλις 2 βήματα από το σημείο που μένεις. Και φυσικά σε αυτές τις διακοπές να είσαι με φίλους όπου θα περνάνε και τα παιδιά καλά αλλά και εσύ. Μόνο που το σκέφτομαι νιώθω αυτή την ελευθερία, αυτή τη χαλάρωση και φαντάζομαι και τη χαρά των παιδιών. Να είναι ελεύθερα σε έναν τεράστιο και ασφαλή κατά βάση χώρο, με το μαγιό τους όλη μέρα και φυσικά με τη δυνατότητα να παίζουν όλη μέρα ασταμάτητα. Όσο για το μαγείρεμα και όλα τα σχετικά, μπορείς είτε να μαγειρεύεις, αφού τα περισσότερα τροχόσπιτα έχουν γκάζι με φυσικό αέριο, είτε να τρώτε στο εστιατόριο του camping που συνήθως έχει παραδοσιακά, πεντανόστιμα - από ότι λένε- ελληνικά φαγητά.

 

 

   Οι διακοπές αυτές, επειδή το έχω ψάξει (αλλά δεν το έχω υλοποιήσει ακόμα) είναι και πολύ οικονομικές. Υπάρχουν camping στα οποία μπορείς να νοικιάσεις ένα τροχόσπιτο και μαζί με το ποσό που πληρώνεις ανά άτομο δεν ξεπερνάς τα 30€ / ημέρα. Και αυτό το πόσο είναι για camping που έχουν πολλές παροχές όπως πισίνα, γήπεδα για διάφορες δραστηριότητες και άλλα πολλά. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτού του είδους τις διακοπές όμως πιστεύω ότι μια δοκιμή ίσως να μας έκανε να αλλάξουμε γνώμη. Ξέρετε είναι σαν τα Airbnb διαμερίσματα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια τα κοιτούσαμε με καχυποψία και τώρα είναι η πρώτη μας επιλογή και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

    Δεν ξέρω, όταν ξεκινάω να σκέφτομαι αυτές τις διακοπές το μυαλό μου τρέχει σε ωραίες και ξέγνοιαστες στιγμές. Και φυσικά, θα αναρωτιέστε γιατί δεν το έχω κάνει ακόμα. Γιατί σκέφτομαι πρώτα τις δυσκολίες που θα έχουμε ως πρωτάρηδες και όχι όλες αυτές τις ωραίες εμπειρίες που θα κερδίσουμε όλοι οικογενειακώς. Και ίσως, γιατί δεν είμαι τόσο τολμηρή για να το κάνω, αλλά σίγουρα θα το κάνω κάποια στιγμή.

 

Για όσους πάντως θα ήθελαν να το ψάξουν μπορούν να μπουν στο e-camping.gr και να βρουν αυτό που τους ταιριάζει...

Εάν το τολμήσετε ή το έχετε ήδη κάνει, σας παρακαλώ μοιραστείτε και μαζί μας την εμπειρία σας!

 

 

 

Subscribe

* indicates required

Ναι θέλω να λαμβάνω τα Newsletter της Εργοδέσποινας στο email μου:

Μπορείς να κάνει απεγγραφή ανα πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί Unsubscribe. Πρίν όμως δώσε μια ευκαιρία μήπως δείς κάτι που σου αρέσει. Το email σου είναι ασφαλές διάβασε τη Πολιτική Απορρήτου στη σελίδα.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Leave a Comment