Πώς ξεκίνησε το ΕργοΔέσποινα και γιατί στη πορεία άλλαξε..

Posted by Despoina Katsoula 19/01/2019 0 Comment(s) Με τη ματιά της μαμάς,

Να καλωσορίσω εσένα που με διαβάζεις για πρώτη φορά και να σου περιγράψω την ιστορία μου! Πώς ξεκίνησα αυτή τη σελίδα, γιατί την αγάπησα σαν παιδί μου και γιατί ενώ ήμουν κοντά στο να την αφήσω δε τα παράτησα.

Να καλοσωρίσω και εσένα όμως φίλη/ε του ΕργοΔέσποινα που είσαι κοντά μου όλο αυτό το καιρό, μου χαρίζεις τον χρόνο σου και το Like σου και επανέρχεσαι εδώ στο σπίτι μου κάθε φορά που αναρτώ κάτι, και αν χάνομαι με ρωτάς που χάθηκα. Να σε ευχαριστήσω διπλά γιατί εσύ μου δίνεις την όρεξη, τη διάθεση και το κουράγιο να συνεχίσω να φροντίζω το ΕργοΔέσποινα και ας το παραμελώ μερικές φορές.

 

 

Όταν ξεκίνησε η ιδέα αυτής της σελίδας τη θυμάμαι σαν τώρα. Ήταν ένα από τα βράδια που έκανα βόλτες με το μωρό Παναγιώτη και αναρωτιόμουν πως να περάσω τον χρόνο μου δημιουργικά μέσα στα σκοτάδια την ώρα που μάταια προσπαθούσα να κοιμίσω το παιδί! Το σκέφτηκα διπλά και το αποφάσισα. Εκεί λοιπόν στα σκοτάδια που το παιδί μου ήθελε συνέχεια αγκαλιά μου ήρθε η ιδέα της σελίδας η οποία θα περιέγραφε τις ιδέες μου σχετικά με τα παιχνίδια που θα μπορούσαν οι γονείς να παίζουν με τα παιδιά τους, σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και τι οι γονείς θα έπρεπε να προσέξουν και όλα αυτά θα τα πλαισίωνα με την γνώση της τότε δουλειάς μου της Εργοθεραπείας. 'Ετσι και έγινε λοιπόν. Έψαξα την επόμενη πως μπορώ να το κάνω και βρήκα μπροστά μου ένα γνωστό που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αυτό ήταν. Μετά από λίγο καιρό έγραφα το πρώτο μου άρθρο!

 

 

Με τον Κωνσταντίνο που ξεκινήσαμε μαζί αυτή τη σελίδα και κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρό μου συνεχίσαμε τη συνεργασία μέχρι και σήμερα. Μια συνεργασία άριστη όπου έχω να δηλώσω οτι όταν έπεφτε η σελίδα μου Κυριακή βράδυ ή έψαχνα κάτι στο οποίο δεν έβρισκα λύση κάτι άκυρες ώρες, αυτός πάντα με εξυπηρετούσε και είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ, μιας και είμαι άνθρωπος που δε μου αρέσει να ενοχλώ

 

Η ΕργοΔέσποινα λοιπόν άλλαζε, όπως άλλαζα και εγώ. Συνέχιζα τα άρθρα μου και την επαφή με το κόσμο που τόσο αγαπώ και όταν ήρθε η ανάγκη της δημιουργίας και της ενασχόλησής μου πια με την καλλιτεχνική βιβλιοδεσία ο Κωνσταντίνος ήταν εκεί για να μου λύσει τα χέρια άλλη μια φορά. Ήθελα να διατηρήσω τη σελίδα μου με τα άρθρα μου αλλά και να μπορώ να έχω e-shop που να εξυπηρετεί το κόσμο που θα ήθελε να αγοράσει τα ημερολόγιά μου. Έτσι και έγινε λοιπόν για άλλη μια φορά. Σαν προγραμματιστής βρήκε τη λύση και μου συνδύασε αυτό που βλέπετε σήμερα. Που μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μου αλλά και να αγοράσετε το αγαπημένο σας ημερολόγιο. 

 

 

Αυτό που θέλω να περάσω με αυτό το κείμενο είναι οτι πολλές φορές όταν οι σωστοί άνθρωποι είναι κοντά μας και ακούνε τις ανάγκες μας τότε μπορούν να πραγματοποιηθούν οι περισσότερες επιθυμίες μας!Και τυxαίνει να έχω πολλές επιθυμίες ακόμα όσο αφορά τη διαδικτυακή παρουσία μου. Οπότε αρχικά Κωνσταντίνε υπομονή και σε δεύτερη φάση μείνετε εδώ, κάντε εγγραφή και σας υπόσχομαι να ανταποκριθώ στα θέλω σας και σε αυτά που σας ενδιαφέρουν!

Την εταιρεία παραγωγής ιστοσελίδων θα τη βρείτε εδώ και μπορείτε να στείλετε μήνυμα και στο Facebook εδω.  Πλαισιώνεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στο όραμά σας. Και αν σας φαίνεται δύσκολο να έχετε φωνή και να θέλετε να τη μοιραστείτε τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην επόμενη Master του Blogging την Άσπα και την εκπαίδευση που κάνει για ένα πετυχημένο Blog 

 

   

 

Ο λόγος λοιπόν που αλλάζει ο τρόπος που κινούμαι στη σελίδα μου αλλά και στα social media βασίζεται στην διαφορετική κάθε φορά ανάγκη μου να εκφράζομαι. Να εκφράζομαι μέσα από τα κείμενά μου, από ένα βίντεο, από μι δημιουργία και ότι δουλειά και να κάνω θα τη συνεχίσω αυτού του είδους έκφραση. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος για να είναι χαρούμενος θα πρέπει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του, οπότε γιατί να μη με φροντίσω σε αυτό τον τομέα; Δε συμφωνείς; Εσύ σε φροντίζεις με αντίστοιχο τρόπο; 

Πάρτε την απόφαση που έχετε πίσω στο μυαλό σας και εκτελέστε τη γιατί τίποτα δε μπορεί να σας εμποδίσει από τα θέλω σας. Οι επιθυμίες μας υπάρχουν για να πραγματοποιούνται και μάλιστα όταν υπάρχουν άνθρωποι που μας το κάνουν πιο εύκολο τότε τα πράγματα είναι απλά και ιδανικά. Μοιραστείτε μαζί μου ένα σχόλιο λέγοντάς μου αν έχετε επιθυμίες που ιδανικά θα θέλατε να υλοποιήστε και αν συναντάτε εμπόδια. Πολύ θα μου άρεσε να αλληλεπιδράσω μεταξύ σας, ιδιαίτερα μετά από την τεράστια απουσία μου. Θα ήθελα να νιώσω οτι είστε ακόμα εκεί.. Ευχαριστώ όλους σας.

 

Αν θες να δεις πώς κινούμαι σε ένα από τα social media που αγαπώ κάνε κλίκ από κάτω. 

Instagram account: https://www.instagram.com/ergodespoina/?hl=el

 

Αλλιώς ν θές να διαβάζεις κάποιο άρθρο μου όταν αυτό ανεβαίνει συμπλήρωσε το email σου παρακάτω. Till next time!

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Ναι θέλω να λαμβάνω τα Newsletter της Εργοδέσποινας στο email μου:

Μπορείς να κάνει απεγγραφή ανα πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί Unsubscribe. Πρίν όμως δώσε μια ευκαιρία μήπως δείς κάτι που σου αρέσει. Το email σου είναι ασφαλές διάβασε τη Πολιτική Απορρήτου στη σελίδα.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

Leave a Comment