Επέστρεψα!!

Posted by Despoina Katsoula 23/09/2018 0 Comment(s) Με τη ματιά της μαμάς,

Δε μπορώ να πιστέψω ότι η τελευταία φορά που έγραψα ένα άρθρο ήταν δύο μήνες πριν. Μου λείπει τόσο πολύ το γράψιμο αλλά μου φαινόταν όλο αυτό τον καιρό τόσο ακατόρθωτο να γράψω έστω μια Καλημέρα. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις πιο γεμάτες χρονιές μου. Η δουλειά ήταν πολύ και οι υπόλοιπες ασχολίες μου απλά μου έπιαναν το εικοσιτετράωρο. Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν είχαν σχολείο επίσης ήταν κάτι που με αποπροσανατόλισε τώρα το καλοκαίρι και εντάξει όπως καταλαβαίνεις ήταν και σημαντικά  κουραστικό. Δεν σου γράφω όμως για να σου απολογηθώ. Ότι έγινε έγινε εξάλλου με βλέπεις συχνά στα social media μου οπότε δε πιστεύω ότι σου έλειψα.

 

 

Σου γράφω για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου. Για να σου πω ότι επέστρεψα στη Bloggssfaira όπως το λέμε και να σου πω ότι θα είμαι εδώ να τα λέμε, να μοιράζομαι προβληματισμούς αλλά και να δίνω λύση σε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να έχεις. Μέσα από τις γνώσεις που έχω αποκτήσει από τις σπουδές μου αλλά και την εργασιακή μου εμπειρία με τα παιδιά μπορώ να σου μιλάω από το πρίσμα του ειδικού αλλά και ως μαμά δυο αγοριών από τις εμπειρίες μου ως μητέρα. Οπότε αν θέλεις να με ρωτήσεις κάτι μη διστάσεις, ξέρεις πόσο μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί σου. 

 

 

Να σου θυμίσω τα social media που μπορείς να με βρεις σχεδόν καθημερινά, όπου εκεί μοιράζομαι μέρος της καθημερινότητας  μου, να σου θυμίσω το Υoutube κανάλι μου που και εγώ το έχω ξεχάσει αλλά στην επάνοδό μου συμπεριλαμβάνεται και αυτό και να σου θυμίσω ότι χρειάζεσαι τα νέα ημερολόγια τα οποία είναι πολύ διαφορετικά από τα περσινά αλλά συνάμα τόσοοο όμορφα και χρηστικά. Να σου πω μόνο ότι  και του χρόνου θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και να μην αγοράσεις εξώφυλλο!!Καλό;;

 

Μη ξεχάσεις να συμπληρώσεις το email σου για να λαμβάνεις τα νέα. Μέσα από τα Newsletter μου δίνες την ευκαιρία να καταλάβω αν θέλεις να με διαβάζεις ή όχι. Όπως και για ποιά θέματα ενδιαφέρεσσαι περισσότερο. Σε ευχαριστώ. 

 

Κάνε εγγραφή για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της σελίδας, τα βίντεο αλλά και τα νέα προιόντα

* indicates required

Ναι θέλω να λαμβάνω τα Newsletter της Εργοδέσποινας στο email μου:

Μπορείς να κάνει απεγγραφή ανα πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί Unsubscribe. Πρίν όμως δώσε μια ευκαιρία μήπως δείς κάτι που σου αρέσει. Το email σου είναι ασφαλές διάβασε τη Πολιτική Απορρήτου στη σελίδα.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Leave a Comment