ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Ζούγκλα η Βάπτιση του Δημήτρη

Ζούγκλα η Βάπτιση του Δημήτρη

Τη βάπτιση του νέου μέλους την ονειρευόμουν καιρό. Ήθελα να κατασκευάσω οτι μπορούσα περισσότερο για αυτή. Όταν λοιπόν έκανα την έρευνά μου και κατεληξα οτι το θέμα θα ήταν η Ζούγκλα και τα άγρια ζώα αυτής δε μπορούσα να φανταστώ οτι θα υπήρχε οργασμός ιδεών. Έτσι συγκέντρωσα τις ιδέες μου και πολύ νωρίς ξεκίνησα να τα φτιάχνω. Βράδια και μεσημέρια που τα παιδιά κοιμόντουσαν δούλευα ασταμάτητα για πολύ καιρό.

Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έκανα. Κάποιες φορές ήταν πολύ χαλαρωτικό και κάποιες άλλες έλεγα μπορώ να σταματήσω να φτιάχνω Τώρα! Σίγουρα ήταν πολύ κουραστικό αλλά το αποτέλεσμα νομίζω με δικαίωσε και μου ήταν αρεστό. Οπότε αποστολή εξετελέσθην.

Το πιο δύσκολο πράγμα και αυτό που μου πήρε το περισσότερο καιρό, με δοκιμές ξανά και ξανά ήταν ο στολισμός στο κέντρο του κάθε τραπεζιού. Τα λεγόμενα δεντράκια από ύφασμα τσόχας. Τα φύλλα και ο κορμός είναι από τσόχα και όλα τα φύλλα είναι κομμένα και κολλημένα με το χέρι.

IMG_7925

  

IMG_7927

Οι κορμοί οι περισσότεροι είχαν άμμο μεχρι πάνω πάνω ενω κάποιοι είχαν και λίγο καουτσούκ. Η άμμος στο πάτωμα έκανα κριτσ κρατσ 2 μέρες! Η σκούπα σε συνεχή χρήση φυσικά.

IMG_8132

  

IMG_8134

Στη συνέχεια έκοψα πάρα μα πάρα πολλά φύλλα από χαρτόνι κανσόν. Φύλλα με διαφορετική όψη, μιας και η ζούγκλα έχει ποικιλία βλάστησης. Τα φύλλα αυτά θα ήταν γύρω από τα τραπέζια. Προσευχόμουν να μη βρέξει ή να μη φυσάει πολύ. Το σπίτι φιλοξένησε σε πολλά σημεία πράγματα της βάπτισης κατά τη διάρκεια υλοποίησής τους, που για καλή μου τύχη δε τα πείραζαν τα παιδιά.

IMG_8177

  

IMG_8995

  

IMG_8168

Οι μπομπονιέρες ήταν το πιο εύκολο κομμάτι της βάπτισης. Βάψιμο - κόλλημα και γέμισμα τα βαζάκια με βότσαλα κοντά στα χρώματα της βάπτισης και αποξηραμένα φρούτα ιβίσκο και κίτρο που έδιναν μια άλλη νότα. Βέβαια κατά τη διάρκεια του βαψίματος είχα και ενα ατύχημα που με πολύ κόπο καθάρισα αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

IMG_8178
IMG_8179
IMG_8252
IMG_8253
IMG_8255

το τελικό αποτέλεσμα μαζί με τα κουφέτα και τα αποξηραμένα ήταν αυτό.

IMG_8566

Έντυσα αυτά τα κουτιά για να βάλω πινακίδες στο χώρο με ευχές.

IMG_8302

Αυτή είναι μια εικόνα από το μικρό εργαστήριο όπου εδώ έφτιαξα του κουτί, τη λαμπάδα και τα μαρτυρικά της βάπτισης που θα φιλοξενούσε τα ρούχα, το λάδι και το σαπούνι αλλά φυσικά και τον υπέροχο σταυρό.

IMG_8376
IMG_8377

  

IMG_9042

Το τελικό αποτέλεσμα των προσκλητηρίων είναι το παρακάτω το οπόιο καλούσε το κόσμο σε ένα Σαφάρι πάρτι για το οποίο όμως έπρεπε να πάρουν το διαβατήριό τους.

IMG_8656

  

IMG_8657

Το τελικό αποτέλεσμα των δέντρων ήταν αυτό στις φωτογραφίες όπου σχεδόν κάθε δέντρο βγήκε διαφορετικό και διαφορετικά ζωάκια ήταν κάτω από αυτά.

IMG_8933

  

IMG_8935

  

IMG_8942

  

IMG_8937

Την ημέρα της Βάπτισης όλα κύλησαν υπέροχα. Ο καιρός ήταν γλυκός και οι καλεσμένοι φάνηκαν να το χαίρονται. Τα ζωάκια άρεσαν πολύ στα παιδάκια και είχαν βγει από όλες τις μπομπονιέρες και παίζανε με αυτά. Ο χώρος στολίστηκε με όλες τις κατασκευές και η φύση βοήθησε στο να δείξει το αποτέλεσμα πολύ όμορφο.

IMG_9014
IMG_9015
IMG_9017
IMG_9019
IMG_9020
IMG_9024
IMG_9030
IMG_9033
IMG_9035
IMG_9036
IMG_9039
IMG_9040

Ο Παναγιώτης εκτελούσε χρέη φωτογράφου και υποδεχόταν όλο το κόσμο με μια φωτογραφία

IMG_9046

Και τα φύλλα είχαν άδικη κατάληξη! Σημασία έχει όμως το ταξίδι και η τόσο μεγάλη χαρά της ημέρας.

IMG_9284

Το φωτογραφικό υλικό είναι προσωπικό δεδομένο και δεν επιτρέπεται η αποθήκευσή του, η αντιγραφή του ή η κοινοποίηση του.

 

 

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ #mc-embedded-subscribe-form input[type=checkbox]{display: inline; width: auto;margin-right: 10px;} #mergeRow-gdpr {margin-top: 20px;} #mergeRow-gdpr fieldset label {font-weight: normal;} #mc-embedded-subscribe-form .mc_fieldset{border:none;min-height: 0px;padding-bottom:0px;} 

Θέλω να λαμβάνω τα Newsletter της ΕργοΔέσποινας

Email Address 

Χρειάζομαι την άδειά σου:

Ναι θέλω να λαμβάνω τα Newsletter της Εργοδέσποινας στο email μου:

Email 

Μπορείς να κάνει απεγγραφή ανα πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί Unsubscribe. Πρίν όμως δώσε μια ευκαιρία μήπως δείς κάτι που σου αρέσει. Το email σου είναι ασφαλές διάβασε τη Πολιτική Απορρήτου στη σελίδα.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

 

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP