BestPrice.gr
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τα στυλό.

Τα στυλό.

Κάποιος φίλος μου είπε : "είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε μολυβοθήκη τόσα στυλό μισοτελειωμένα..". Μου έκανε τρομερή εντύπωση, μα ποιος άνθρωπος δε τελειώνει τα στυλό που αγοράζει; και μετά κατάλαβα, αυτός που δε γράφει, οπότε μάλλον εμένα μου αρέσει να γράφω, να σχεδιάζω, να ζωγραφίζω, να παίζω με ένα μολύβι στα χέρια μου, μπορεί να περπατάω και στο δρόμο με ένα στυλό! Παράνοια; δε ξέρω ίσως, αλλά τα στυλό με βοηθούν να συντονιστώ. Βάζω στοίχημα με τον εαυτό μου κάθε φορά που θα μπω σε ενα βιβλιοπωλείο ή φωτοτυπάδικο να κάνω τις αγορές μου για τη δουλειά μου να καταφέρω να μην αγοράσω στυλό. Οκ το καταλάβατε μου αρέσουν τα στύλο end of story!

  Η σελίδα αυτή μπορεί να μη γράφεται με μολύβια και στυλό αλλά σχηματίζονται μέσο του πληκτρολογίου γραμματάκια, σχεδιάκια και ολόκληρες ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα είναι Εργοθεραπεύτρια, η προσωπική μου ιδιότητα είναι μητέρα και σύζυγος  Αυτές οι δυο ιδιότητες λοιπόν θα δημιουργήσουν μαζί με εσάς , με τη παρέα σας, την ευκαιρία να κάνουμε όλο και κάτι καλύτερο για τα παιδιά μας αλλά και τον εαυτό μας. Μέσο της γνώσης μου και της εμπειρίας μου θα μάθουμε πως να παίζουμε με τα παιδιά μας, πως να επικοινωνούμε αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες μας από αυτά.

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP