BestPrice.gr
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Μη κλαις κλαψουλίνι-Διαγωνισμός

Μη κλαις κλαψουλίνι-Διαγωνισμός

Οι περισσότεροι από τους γονείς, που γίνονται γονείς δεν είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Αλλά σχεδόν πάντα τη στιγμή που κρατάνε το μωρό στην αγκαλιά τους ξέρουν τι να κάνουν. Είναι το λεγόμενο ένστικτο ή οι εικόνες που έχουν δει ως πολύ μικρά παιδιά και τους έχουν γίνει κτήμα. Πόσοι από εμάς δεν είδαμε τη μαμά μας να φροντίζει το μικρότερο μωρό που ήρθε στην οικογένεια. Πόσοι από εμάς δε τους δώσαμε τη πιπίλα, δε του αλλάξαμε τη πάνα ή το χαιδέψαμε να ηρεμήσει; Θεωρώ ενα μεγάλο ποσοστό το έκανε.

 

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα και μερικές φορές απορούμε που βλέπουμε μικρά παιδάκια να φροντίζουν τα μωρά τους και τις κούκλες τους σαν να είναι τα μωρά τους ή τα μικρότερα αδερφάκια τους. Παντού στο διαδίκτυο βλέπουμε παιδάκια να κάνουν οτι θηλάζουν τις κούκλες τους, να τα ηρεμούν με τις πιπίλες τους και αναρωτιέσαι πόσο δύναμη έχει η μίμηση. Συνειδητοποιείς επίσης οτι σε όλους μας έχει περαστεί το μητρικό φίλτρο. Από μκρά παιδιά φροντίζουμε τα παιχνίδια μας σα να είναι τα  παιδιά μας. Γινόμαστε γονεις από μικρά παιδιά! Δεν είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα και λίγο αγχωτικό; 

Όταν πήγαμε τα δώρα στις ξαδέρφες των αγοριών εντυπωσιάστηκα το ίδιο πολύ με το τρόπο που ένα "μωρό" φρόντιζε ενα άλλο μωρό.

Το Κλαψουλίνι της AS Company έχει βγάλει τρία διαφορετικά κλαψουλίνια τα οπόια είναι μικρά μωράκια που κλαίνε. Κλαίνε μέχρι να τα ακούσεις, να τα φροντίσεις και να βαλεις τη πιπίλα τους όπου και σταματάνε. Τα κρατάς στην αγκαλιά σου και βγάζουν ήχους θαλπωρής και αγάπης. Τι πλάκα:!!

Επίσης αστείο ήταν το γεγονός οτι τα κοριτσάκια δοκίμαζαν τις αντοχές του Κλαψουλίνι. Σου λέει να δω μέχρι πόσο θα αντέξει να κλαίει! 

Ακόμα εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να βγάλει δάκρυα αφού πίσω στο κεφαλάκι του έχει μια υποδοχή όπου βάζεις νερό εάν θέλεις.

Δεν είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για τις γιορτές που έρχονται ή κάποιο παιδάκι που γιορτάζει;

Η AS Company σε συνεργασία με την ΕργοΔέσποινα σας κάνουν δώρο τρία κλαψουλίνια. Μπείτε στη σελίδα τους στο Facebook και λάβετε μέρος μόνο με τα αληθινά σας προφίλ. Καλή επιτυχία

Μη κλαις κλαψουλίνι-Διαγωνισμός

 

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP