BestPrice.gr
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Empowered parenting-Συμβαίνει Ξανά

Empowered parenting-Συμβαίνει Ξανά

Τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες και ο τρόπος ζωής των περισσότερων από εμάς έχει αλλάξει με συνέπεια να έχουν δημιουργηθεί διαφορετικές ανάγκες. Έτσι δημιουργούνται και νέα επαγγέλματα. Επαγγέλματα που βοηθούν τους ανθρώπους στη διαχείριση χρόνου, προγραμματισμού, επαγγέλματα που χειρίζονται τα social media των άλλων και άλλα πολλά. To coaching είναι ένα επάγγελμα που δεν είναι τόσο καινούριο μεν αλλά έχει μεγάλη άνοδο πια. Όλο και περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το χρόνο του, χάνεται στις παρεμβολές και δεν εργάζεται σκληρά για να πετύχει το στόχο του. 

 

Προσωπικά για εμένα επειδή προσπαθώ μονίμως να οργανώνομαι, μιας και αυτά που κάνω είναι πολλά, δε θα δούλευε ένα τέτοιο μοτίβο. Γνωρίζω όμως κόσμο που πραγματικά βοηθήθηκε. Πέρσι όμως κοντά τέτοιο καιρό μου δόθηκε και εμένα η ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο το οποίο παρουσίαζαν coaches. Δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ κάτι παρόμοιο και στην αρχή είχα αμφιβολία για το τι θα συναντούσα, αλλά με πέτυχε σε μια περίοδο που δυσκολευόμουν στην επικοινωνία με τα παιδιά μου και στο σπίτι υπήρχαν πολλές γκρίνιες με αποτέλεσμα να πάω χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε το σκέφτηκα δεύτερη φορά γιατί αρχικά το σεμινάριο αφορούσε τη γονεϊκότητα και πώς με τεχνικές απλές και καθημερινές μπορεί όλη αυτή  διαδικασία να γίνει πιο απλή και συνάμα ευχάριστη, 

 

Το διήμερο αυτό δε το φανταζόμουν. Ήταν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων και τόσο απλών τεχνικών, όπως πώς να ακούμε τον συνομιλητή μας, που με συγκλόνισαν. Μπορείς να διαβάσεις την εμπειρία μου εδώ. Σου γράφω όλα αυτά για να σου πω λοιπόν ότι το σεμινάριο γίνεται πάλι και πραγματικά, αν θέλεις να επενδύσεις σε εσένα και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τη σχέση σου κατ’επέκταση με τα παιδιά σου, να  πάς. 

Δε θα σου δώσει μαγικές λύσεις ευτυχίας και γαλήνης στις στιγμές με τα παιδιά σου, θα σου δώσει όμως πληροφορίες που σίγουρα δεν είχες φανταστεί. Δε θα σου πω άλλα απλά όταν πάς μη ξεχάσεις να μου πεις την εμπειρία σου στα σχόλια. Με ενδιαφέρει πολύ!

 

 

Η σελίδα για όλες τις πληροφορίες είναι εδω και μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα και να σε καθοδηγήσουν. Τι λές θα έδινες 2 μέρες μόνο στον εαυτό σου; 

email: info@leadershipcoaching.gr   Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6908228186  

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP