Η πρώτη βροχή ήρθε.

Posted by Despoina Katsoula 24/10/2017 0 Comment(s) Με τη ματιά της μαμάς,

Δε ξέρω γιατί αλλά λίγο το κρύο που ξεκίνησε λίγο η βροχή που ήρθε και έβαλαν τα παιδιά μου το μπουφανάκι για να πάνε χαρούμενα σχολείο, αναπόλησα τις χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού. Αυτου του καλοκαιριού που σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω οτι ξεκουραστήκαμε ή οτι βγήκαμε τα βράδια και απολαύσαμε τη κρύα μπύρα αλλά να που υπήρχαν κάποιες στιγμές που ήταν πραγματικά χαρούμενες και χαλαρές.

 

Στιγμές γέλιου ή αυτού του χαμόγελου που εμείς οι γονείς ξέρουμε, του χαμόγελου όταν κοιτάς το παιδί σου που παίζει ανέμελο και χαίρεται τα παιχνίδια στην αυλή.

 

Αυτό  το καλοκαίρι απολαύσαμε στιγμές γέλιου και χαράς με τα παιδιά μας. Δε θα αναφέρω τις στιγμές γκρίνιας γιατί δυστυχώς αυτές υπάρχουν καθημερινά και δε θα ήθελα να θυμάμαι το καλοκαίρι που πέρασε ως γκρινιάρικο καλοκαίρι, αλλά θα το χαράξω στη μνήμη μου ως ενα καλοκαίρι που γέλασα πολύ. Λέω γέλασα γιατί πια τα παιδιά αποκτούν την αίσθηση του χιούμορ και όλο και κάνουν πλάκες σε εμάς ή μεταξύ τους. 

 

 

Γελάσαμε με τις ατάκες τους, με τα χορευτικά τους και τις φιγούρες τους και με τις βουτιές στη θάλασσα που έλεγες να τώρα θα βγάλουν λέπια από τις πολύωρες βουτιές. 

 

 

Το θυμάμαι λοιπόν ως ενα χαμογελαστό καλοκαίρι.. Εσείς πως θα χαρακτηρίζατε το καλοκαίρι σας; Χαρίστε μου ενα σχόλιο. 

Leave a Comment